Kompetencer Nonbye 1920

Kunskap

Vår "body and soul"!

Sedan starten 1965 har vi arbetat för att förbättra oss. Engagerade medarbetare med kompetens och rätt attityd är grunden för vår verksamhet - vår "body and soul"! Men vi vill och kan alltid lära oss mer och vi utmanas  ständigt  av våra kunder. Det är det som håller oss i framkant. Även efter 50 år!

Georg Jensen Metal Facadebogstaver

Profilering och branding


Nonbye är en stark partner som täcker alla dina behov för visuell profilering. Från en enkel öppningstids skylt på dörren till omfattande profilering av alla företagsenheter - lokalt och globalt.

Nonbye Skiltedesign Raadgivning Projektstyring

Rådgivning och sparring


Stora projekt kräver ofta professionell rådgivning och bra sparring. Använd vår omfattande kunskap för att få en bra start i projektet för att undvika överraskningar senare.

Nonbye Pakning Pos Materiale

Produktion och hantering


Med en produktion på 7000 m² kan de flesta projekt produceras inhouse. Här kan vi också paketera och distribuera dina projekt så att hela processen optimeras.

Nyt Syn Plastbogstaver Med Lys

Profilering av butikskedjor


Detaljhandelskedjor vill ha en enhetlig profiloberoende av tid och plats. Vi hjälper dig genom hela processen - från själva idén till materialval, kommunala godkännanden med mera till om det skall monteras lokalt eller globalt.

Nonbye Layout Og Skiltedesign

Design och layout


Vi kan hjälpa dig att visualisera dina idéer eller komma med helt nya. Vi har både grafiker och formgivare som kan ta hand om ditt jobb och skapa spännande uttryck och ger förslag på olika lösningar och materialval. 

Nonbye Skilte Projektstyring

Projektledning


När det gäller större projekt,  så finns där ett starkt behov av  vägledning och någon som tar ett helhetsansvar  genom hela processen. Det gör vårt team av projektledare, så att du kan fokusera dig på att utveckla din verksamhet

Nonbye Kompetence Montering

Montering och service


Ditt projekt är i trygga händer från de allra första idéerna till slutmontering . Eller om du från tid till annan behöver få dina skyltar servade på grund av skada av exempelvis väderförhållanden eller tidens tand

NONBYE AB

Besöksadress/Visiting address, Malmö
Ringugnsgatan 14 B
216 16 Malmö
Postadress/Postal address
Box 60067
216 10 Malmö

SE-556262-6472

Mobil +46 790 74 22 24

info@nonbye.se

Google maps

NONBYE AB

Besöksadress/Visiting address, Göteborg
Datavägen 14 A
436 32 Askim

SE-556262-6472

+46 31 68 16 94

info@nonbye.se

Google maps